Покривни прозорци VELUX за плосък покрив - "ЕФЕКТ ИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД

Покривни прозорци VELUX за плосък покрив - "ЕФЕКТ ИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД

Покривни прозорци VELUX, лого

Прозорци за плосък покрив VELUX®

VELUX INTEGRA® прозорци с огънато стъкло

Прозорец за плосък покрив с огънато стъкло

Покривен прозорец VELUX за плосък покрив с огънато стъкло има уникална огъната стъклена повърхност, която позволява приток на повече дневна светлина и се откроява като изключителен модерен акцент към покрива – идеално за всички, които държат на дизайна в дома си. Изберете електрически отваряемия CVP VELUX INTEGRA® за удобно автоматично управление.

Този вид покривен прозорец с огънато стъкло включва CurveTech, иновативен огънат стъклен елемент, който позволява водата лесно да се оттича от повърхността – дори при покриви с 0° наклон. Това означава, че дневната светлина ще продължи да влиза в стаята, без да ѝ пречат дъждовните капки.

Предимства

 • Огънато стъкло, което покрива конструкцията от край до край, за да осигури лесно оттичане на вода
 • Изолационна PVC рамка и двоен стъклопакет за оптимална енергийна ефективност
 • Опция: Дискретен сенник за предпазване от прегряване и осигуряване на идеална температура

VELUX INTEGRA® прозорци с плоско стъкло

Прозорец за плосък покрив с плоско стъкло

Покривен прозорец VELUX за плосък покрив с плоско стъкло се откроява като стилно и дискретно решение за всеки покрив с наклон 5-15°. Стъклената повърхност има специално покритие за лесно почистване. Изберете електрически отваряемия прозорец CVP VELUX INTEGRA® за удобно автоматично управление.

Стъклото върху прозореца за плосък покрив запазва привлекателната си форма и повърхност завинаги, тъй като закалената горна повърхност устоява на градушка и сняг. Наличието на стъкло над основния стъклопакет пази от прегряване и изстудяване и намалява външния шум.

Предимства

 • Горен елемент от 4 мм темперирано стъкло, което не се драска и е изключително издръжливо
 • Отлична звукоизолация от дъжд, градушка и друг външен шум
 • Изолационна PVC рамка и двоен стъклопакет за оптимална енергийна ефективност

VELUX INTEGRA® прозорци с купол

Прозорец за плосък покрив с купол

Покривен прозорец VELUX прозорец за плосък покрив с купол е модерна версия на куполите за покрив, идеално решение за офиси, клиники, работилници и за дома. Прозорецът се състои от PVC конструкция с висока степен на изолация и двоен нискоемисионен стъклопакет. Изберете електрически отваряемия прозорец CVP VELUX INTEGRA® за удобно автоматично управление.

Предимства

 • Отлична звукоизолация от дъжд, градушка и друг външен шум
 • Вариантът с матов купол осигурява оптимална дискретност
 • Простият дизайн на купола предполага слаба необходимост от поддръжка

Прозорци с купол VELUX®, със система за отвеждане на дима при пожар

Прозорец за плосък покрив с купол – система за отвеждане на дима при пожар

VELUX система за димоотвеждане с купол е перфектно решение за сгради, които трябва да отговарят на определени изисквания за сигурност и същевременно да осигуряват комфорт на обитателите си. Обичайно се използва в стълбищни клетки или свързващи коридори. Отваря се автоматично при случай на пожар, за да може димът и вредните газове да напуснат бързо помещението. Отваря се 50 см в рамките на 1 минута.

Предимства

 • Тестван и сертифициран по стандарт EN ISO 12101-2
 • Визуално изглежда като стандартен прозорец VELUX за плосък покрив с купол
 • Двоен стъклопакет
 • Сензор за дъжд, система за контрол и авариен бутон се закупуват допълнително
 • Подходящ за наклон на покрива 0-15о.
Покривни прозорци VELUX

Решения за устойчив живот от VELUX

Нашите покривни прозорци могат да създадат по-добро и по-здравословно вътрешно пространство. Те са конструирани така, че да са устойчиви и да издържат дълго, като същевременно са лесни за поддръжка, надграждане и ремонт, с цел да останат за бъдещите поколения. Произведени са от сертифицирана дървесина, като в горите, от които добиваме дървесината, ще пораснат нови дървета – независимо дали чрез засяване или чрез естествена репродукция. Целта ни е да развиваме продукти, които повишават качеството на живот на домакинствата и обществото като цяло, докато намаляваме до минимум влиянието ни върху околната среда.