Покривни прозорци от "ЕФЕКТ ИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД - "Красиви отвън, светли отвътре."
Покривни прозорци от "ЕФЕКТ ИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД - "Красиви отвън, светли отвътре."
Покривни прозорци VELUX, лого

За "ЕФЕКТ ИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД

Доставка Velux
Velux Богата гама продукти
Строителни ремонти и довършителни работи
"ЕФЕКТ ИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД

Красиви отвън, светли отвътре!

Кои сме ние?

Нашата фирма е специализирана в сферата на продажбата, доставката и монтажа на всички видове покривни прозорци, вътрешни и външни щори, сенници , аксесоари, стъклопакети и други. Ангажирани сме с целия процес по консултиране, доставка, монтаж, гаранционен и след гаранционен сервиз на всички продукти на производителя VELUX.

Защо да изберете нас?

Компанията ни е доказана като надежден партньор, разполагащ със специалисти с дългогодишен опит. Работим единствено с утвърдени световни марки производители. „ЕФЕКТ ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД е гарант за качествена продукция и монтаж! Нашите доволни клиенти са най-голямата ни препоръка!

Свържете се с нас

Консултирайте се с нас, безплатно!

Специалистите ни са на Ваше разположение при всички въпроси, свързани с дейността на нашата фирма. Ако искате да научите повече за това как можем да Ви бъдем полезни, позвънете ни днес на телефон: 0889 22 71 71

За да заявите поръчка, можете да попълните нашата удобна форма за контакт и не забравяйте, че предлагаме и подробна консултация с оглед на място и разбира се, монтаж на нашите продукти.

Предлагаме оглед и консултация






    Съгласявам се личните ми данни да бъдат съхранявани и обработвани за целите на този формуляр за контакт и приемамполитиката за поверителност.